Leiligheter

Flåm Marina & Apartments AS kan tilby overnatting med en usedvanlig nydelig og skjermet beliggenhet like ved Aurlandsfjorden. Vi har 10 stk røykfrie leiligheter for 1-5 personer. 9 av leilighetene er på 40m2 og den tiende er litt større med sine 70 m2 , spesielt tilrettelagt for funksjonshemmede. Beliggenheten er upåklagelig – kun 400 meter fra Flåm sentrum med butikker, restauranter og den verdenskjente Flåmsbana.

Alle leiligheter har kjøkken, stue, to soverom og baderom. Kjøkkenet har alt av utstyr for 5 personer, for eksempel kombiskap, mikrobølgeovn og kaffetrakter. Et av soverommene er for 2 personer, det andre med en køyeseng for opp til 3 personer. Kjøkken og stue har en åpen løsning og utgang til egen terrasse med nydelig fjordutsikt. Baderommet har dusj og wc, og alle leilighetene har TV, samt gratis WiFi.

Våre selvbetjeningsleiligheter har dessverre ikke oppredde senger, men sengetøy, håndkle og sluttvask inngår i alle våre priser. Oppvasken ordner du med selv.

Hos oss finnes også mulighet for å vaske og tørke dine klær i våre myntedrevne vaskemaskiner.

Innsjekking skjer i Cafe Flåm Marina. Sommerstid, mai – september, er dette mulig fra 10:00 – 24:00. Åpningstidene ellers på året varierer litt etter behov og trykk.

flamMarina_leiligheter