Flåm Marina & Apartments

Trenger du en weekend vekk fra hverdagens kjas og mas, overnatting på veien til et annet stoppested, eller kanskje du trenger overnatting for den planlagte fjellturen som står for døren? Flåm Marina & Apartments er stoppestedet for deg som trenger overnatting i noen av Norges flotteste omgivelser.

Flåm Marina & Apartments har med sin unike og skjermede beliggenhet i Aurlandsfjorden, fantastiske rolige og vakre rammer for et opphold i praktfull Norsk natur. Hos oss kan vi tilby overnatting i leiligheter, eller evt. båtplass for dem som kommer sjøveien. Dine daglige måltider får du servert i Café Flåm Marina, med utsikt til sjølivet.

Om oss

Historikken til tomten og overnattingsmulighetene til Flåm Marina & Appartement, strekker seg helt tilbake til 1920-årene. Nytt hus og leiligheter ble bygget i 2003 av byggherre Kjell Tokvam sammen med flere andre lokale entreprenører.

Finn ut mer om oss

Overnatting

Hos Flåm Marina & Apartements kan vi tilby 10 røykfrie leiligheter på 40m2. Alle leiligheter har kjøkken, stue, to soverom og bad. Hver leilighet har en kapasitet til å holde fra 1-5 personer.

Overnatting hos oss

Booking

Du kan  rom hos oss online, og vi gir deg tilbakemelding innen kort tid. Ved avbestilling er det viktig at vi får vite om dette senest 48 timer før ankomst. Sen ankomst etter kl 18:00 må meddeles oss da vi ikke har døgnbemannet resepsjon.

Book et rom i dag

flamMarina