• nb
  • en

Turliste

RallarToget tilbyr i all hovedsak to forskjellige turmuligheter i sesongen fra juni til og med august. Både avgang og ankomst er ved Flåm sentrum. I tillegg til de faste turene, kan RallarToget også leies ut til private eller offentlige arrangement. Ta kontakt på 993 72 338 eller på post@rallartoget.no. Se for flyer for mer informasjon angående priser og kontaktinformasjon.

Standard omvisning

Dette er en rundtur på 8 km uten stopp. Her kjører vi innom Flåm sentrum, forbi kirken og også forbi den flotte Brekkefossen. Turen har en varighet på ca 45 minutter. Avganger er hver hele time fra kl 10:00 – 16:00 dersom det er nok folk. Se fullstendig avgangstabell her.

Fototur

Denne ruten er den samme som nevnt over, men vil stoppe ved den gamle delen av bygden som ligger ca 4 km unna. Den vil også stoppe ved kirken hvor man kan nyte den fantastiske utsikten til fossefallet Rjoandefossen, som er hele 140 høy. Man vil også få muligheten til å gå inn i den gamle kirken fra 1667. Denne omvisningen er den eneste der man har stopp, og har derfor en varighet på 1 time.

Denne turen står ikke på vår avgangstabell og må derfor bookes på forhånd. Det må være minimum 5 voksne påmeldt for at turen skal gå.

Les mer om fototuren i vår pdf.